Общо показвания
12.04.2012 г.
1.04.2012 г.
ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА / EASTER EGGS
Това са моите рисувани яйца.
Тези са златни :)
Тази година са много красиви.
Надявам се и на Вас да харесат толкова, колкото и на мене.
Тези са направени с декупаж.
Тук има малко цветно фолио.
Тези са рисувани
Тези са от захар :))
Тези са малко като Фаберже
А тези са прекрасни
Малко традиция :)
...и АРТ
:Можете да използвате всякакви материали - каквото Ви доставя удоволствие.
Забавлявайте се!
декорации, интересни, традиции, интериор, цветове, великден, яйца, продажба, art, decoration, , easter,
18.03.2012 г.
ЗАПЕЧЕНО СИРЕНЕ
Когато трябва да направите нещо за ядене, а нямате много продукти - това ястие е такова.
Необходими са Ви следните продукти:
- сирене
-- шунка или друг салам, който Ви е изостанал в хладилника
- един домат
- една зелена или червена чушка
- кашкавал
Започвате да подреждате продуктите както следва:
един ред сирене
един ред салам
един ред сирене
един ред с чушка и малко кашкавал
един ред сирене
и отгоре нарязвате домати на шайби и настърган кашкавал.
Счуквате 3 или 4 яйца и слагате в микровълновата фурна за около 6 до 10 минути - да се запекат яйцата и да се разтопи кашкавала.
Когато го извадите от печката го паръсвате с малко магданоз.
Хубаво е сиренето да не се реже на много дебели парчета и не солете яденето, защото има достатъчно сол в сиренето.
Да Ви е сладко!
РОЗОВА ТОРТА
Това е моята розова торта за неделя.
Вземате готови блатове или си правите /има достатъчно рецепти в интернет /
Необходимо е обаче да приготвите домашен крем за торта, чиято рецепта също можете да намерите в интернет. :)
От тук натам следва подреждането на тортата.
Тази е от три блата. Слагате първия блат в подходящ съд и леко го сиропирате - може с компот или от приготвен захарен сироп. След това обелвате и нарязвате киви на шайби и го подреждате върху блата. След това заливате един пласт от крема. За да стане розов като този слагате сладкарска боя или боя за яйца и става какъвто цвят искате. След това слагате втория блат и процедурата се повтара, но без киви, а с банани. Така може да редувате колкото блата имате с каквито искате плодове. Между блатовете поръсвате и с орехи, стафиди или други неща по желание. Накрая заливате тортата отново с розовия крем - обилно и поръсвате отново с орехи. Така тортата е вече готова и се слага в хладилника да се охлади.
Да ви е сладко!
Абонамент за:
Публикации (Atom)