Общо показвания
18.05.2015 г.
16.05.2015 г.
14.05.2015 г.
HAND MADE fest: SUMMER , Sofia, Bulgaria - Хендмейд фест код: ЛЯТО! - НДК
ХЕНДМЕЙД ФЕСТ код ЛЯТО!
Днес смогвамм да Ви разкажа и покажа за изминалия фест в НДК! Беше много, много хубаво - както и предишния път.
Отново казвам БРАВО на Ваня Щерева, НДК и всички, които са се включили в организирането му.
Надявам се да е все така!
Показвам Ви малко снимки на мои неща, на колежката която бяхме заедно и на другите колеги около мене.
Надявам се да Ви пренеса малко в красивата атмосфера!
До скоро и БЛАГОДАРЯ!
smile emoticon13.05.2015 г.
10.05.2015 г.
4.05.2015 г.
30.04.2015 г.
26.04.2015 г.
23.04.2015 г.
HAND MADE FEST: SUMMER - ХЕНДМЕЙД ФЕСТ код: ЛЯТО!
Дългоочаквано събитие..поне от мен - надявам се и от Вас! Ще се проведе в София, 8,9 и 10 май, НДК!
Повече информация за събитието и участниците може да намерите на https://www.facebook.com/events/996005973757954/
ART SHOP ALENA ELA също ще участва - щандът е разположен на десен полуетаж срещу стълбите в ляво. Заповядайте да си харесяте нещо или просто да разгледате и да се позабавлявате!
Повече информация за събитието и участниците може да намерите на https://www.facebook.com/events/996005973757954/
ART SHOP ALENA ELA също ще участва - щандът е разположен на десен полуетаж срещу стълбите в ляво. Заповядайте да си харесяте нещо или просто да разгледате и да се позабавлявате!
16.04.2015 г.
СПАНАЧЕНИ ХАПКИ!
Е нека да разнообразим малко изкуството с едно добро хапване! :)
Настоящата рецепта е много лесна.
Сварявате картофи - около 0.500 кг, спанак също толкова, кори за баница или тесто, 2 яйца и подправки.
Картофите се обелват и нарязват на малки кубчета като за супа, ако можете и по-дребно е за предпочитане. Спанакът се сварява за 8 минути и също се нарязва и се добавя към картофите. По желание към плънката може да добавите сирене, маслини или шунка. Добавяте двете яйца и подправяте със сол и черен пипер. Всичко се размесва добре.
От тестото се разточва тънка кора - колкото може по тънка като тези готовите за баница. Целта е при последващата обработка кората да е хрупкава. Ако не харесвате хрупкава коричка може да оставите корите и по-дебели.
Разточената кора нарязвате на парчета големи, колкото половината Ви длан, слагате малко от сместа и завивате. Готовите хапки слагате да пържите в предварително нагорещено олио - може и във фритюрник.
Към цялата работа може да направите сос от майонеза, кисело мляко и копър в достатъчно голямо количество. :)
Рецептата е подходяща за много и гладни хора, за предястие или бърза и лесна вечеря!:)
Да Ви е сладко!
12.04.2015 г.
9.04.2015 г.
8.04.2015 г.
2.04.2015 г.
24.03.2015 г.
Абонамент за:
Публикации (Atom)