Общо показвания

27.09.2012 г.

СОЛЕНА ТОРТА

 Стана страхотна солена торта - ако нямате много време можете да я приготвите като бърза вечеря или за гости.


Тази съм я направила с 5-6 палачинки. Правите си смес за палачинки и правите колкото искате - ако искате да стане по-голяма, можете да направите и 10 палачинки например. 
 Вземате една по-широка и плоска чиния и слагате една от готовите палачинки. Намазвате я например със лютеница и отгоре подреждате салам например. И така първият ред палачинки е готов. Слагате отгоре втора палачинка. Нея намазвате с майонеза. Подреждате отгоре кашкавал и маслини. И така подреждате палачинките докато свършат.
 Задължително намазвайте първо палачинката и след това подреждайте продуктите, защото иначе ще стане сухо и няма да е вкусно. Продуктите, които съм дала са примерни - можете да сложите от риба до аспержи, но е важно също така продуктите да се комбинират по вкус - не може да намажете например палачинката с лютеница и да сложите отгоре домат! 
Аз съм използвала лютеница, майонеза и крема сирене за намазване , а като продукти за нареждане - кисели краставички, маслини, салам или друг колбас, резени домати, кашкавал, сварено яйце и сирене. 
Получава се много добре! Пробвайте и да Ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар